1. szempont Edzés Rehab., regeneráció
2. szempont Küzdő-sport: Funkcionális edzés:
3. szempont Belépő edzőknek szóló Haladó edzőknek szóló
4. szempont Eszközt igénylő Nem igényel eszközt
5. szempont Gyakorlati nehézségi szint (1-10) Elméleti nehézségi szint (1-10)
6. szempont Hazai fejlesztés Licensz program
7. szempont Rendszeres megújítást igényel Nem igényel megújítást
8. szempont Elmélet aránya: Gyakorlat aránya:

Ez az integrált mozgásrendszer az ősi, alapvető emberi mozgásmintához nyúl vissza, azokat rendezi a legújabb tudományos kutatás eredményeinek fényében egységes egésszé. Mint ilyen, a múlt és a jelen tökéletes találkozása, mely a jövő irányába mutat.

Ez az integrált mozgásrendszer az ősi, alapvető emberi mozgásmintához nyúl vissza, azokat rendezi a legújabb tudományos kutatás eredményeinek fényében egységes egésszé. Mint ilyen, a múlt és a jelen tökéletes találkozása, mely a jövő irányába mutat.

Mindezt a minőségi mozgás szervező elve alatt. A civilizációs ártalmak és a mozgásszegény életmód korában ez a legfontosabb. Nem meglepő módon a rendszer elválaszthatatlan a Funkcionális Mozgásminta-Szűréstől (FMS), attól a mérési rendszertől, mely messzemenően támogatja a mozgáskorrekciót és a teljesítménynövelést.

A foglalkozásokon a saját testsúllyal végezhető progresszív edzés során megélhetjük a mozgástanulás örömét, megtapasztalhatjuk a fundamentális emberi mozgás minden mélységét. A mozgás egyes elemei a kurzusokon összetett gyakorlatsorokká vannak összefűzve, ezek gyakorlása közben pedig nem ritka az a flow-élmény, melyet Csíkszentmihályi Mihály professzor tett vizsgálat tárgyává kiváló könyvében.

A GFM óráin rendszeresen különféle játékokkal is találkozhatunk, hiszen a játékos tanulás kitűnő módszer a helyes mozgás elsajátítása folyamán. Gyermekeink fejlődésében is ezzel találkozhatunk, oly sokszor rácsodálkozva, milyen könnyedén, milyen szépen és természetesen mozognak. A GFM megközelítésében visszaszerezhetjük ezeket az elveszettnek hitt készségeket.

A fentiekből ne gondoljuk, hogy a Ground Force Method könnyű sétagalopp. Mélysége van. Alapos felvezetéssel, az alapvető mozgásminták javításán keresztül élvezetes, de nagyon kemény haladó technikákig ível. A komplex saját testsúlyos gyakorlatfüzérek a testedzés csúcsát jelentik. A bámulatos testtudattal végrehajtott gyakorlatsorokban elemi szépség van, a mozgás szépsége.

A GFM pontosságával és összetettségével hosszú távon építkezik. Legelőször mozogjunk megfelelően, csak utána erősebben vagy gyorsabban. Ne terheljük meg a helytelen mozgásmintát! Akár kiegészítésként, akár főcsapásként, nemtől, kortól és sportmúlttól függetlenül a Ground Force Method módszere bárkinek előnyös lesz.

Elérhető képzések