Kapcsolat:

A Krav-Maga egy modern önvédelmi rendszer, nevének jelentése: közelharc. Számos irányvonala közül itthon a civil-divíziót oktatjuk. Alapvetően katonai irányzat, Izraelben és a világ jó néhány országában a katonai képzés szerves részét képezi.

Alapítója a magyar illetőségű Imi Lichtenfeld. A Krav-Maga nemzetközi elterjedése Imi tanítványának, Eyal Yanilovnak köszönhető, aki a világ legnagyobb Krav-Maga szervezetének, a Krav Maga Globalnak (KMG) az elnöke.

A Krav-Maga nem küzdősport és nem is harcművészet! A problémamegoldást oktatjuk, ennek pedig legfontosabb része a megelőzés. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő veszélyérzet készségének kialakítására, az esetleges akadályok leküzdésére és stressz kezelésre.

A Krav-Magában nincsenek klasszikus övfokozatok, a tapasztalatot szintekkel jelzik, a kezdőtől a Mester szintig. A KM-ben a közhiedelemmel ellentétben nincsen semmi titok, sem misztikum. Ez egy letisztult és a végletekig hatékony önvédelmi rendszer!

Sokan az önvédelmi oktatás miatt járnak hozzánk, mások általános kondíciófejlesztés végett, de olyan is van, akivel erőszak történt… Megtanítjuk a védekezés elemi formáit, azt, hogyan lépjünk fel eszközök, mint például kés vagy bot ellenében, esetleg több támadóval szemben.