Kapcsolat:

Az Omegawave maga az atléta felkészültsége. E korszerű eszköz segítségével biztonságosabban edzhetünk, elkerülhetjük a túledzést és kiaknázhatjuk a bennünk rejlő valódi potenciált. Hivatásos és hobbisportolóknak egyaránt!

Az eszköz hordozható, bármikor velünk lehet, használata egyszerű, könnyen elsajátítható. 2 perces méréssel a gép rögzíti és elemzi az aktuális kardiovaszkuláris, metabolikus és idegrendszeri állapotunkat. Önnön felkészültségünket monitorozhatjuk általa. A rendszeres mérések megmutatják, hogy milyen típusú terhelésre és milyen fokon felkészült a tested. Az adatok egyértelműek és beszédesek, holisztikus képet festenek arról, miként viszonyul szervezeted a különféle terheléshez. Azt is megmutatja, az adott terhelés, legyen az robbanékonysági- vagy erőedzés, állóképességi, vagy gyakorlattanulással kapcsolatos munka, miként hatott a testedre, mennyit emésztett fel a rejtett tartalékokból.

Egy gyors edzés előtti méréssel megváltoztatható a napi edzésmunkád és az edzést követő mérés alapján későbbi edzéseidben is alkalmazható következtetéseket vonhatsz le. Az edzés szentháromsága a pihenés, táplálkozás és maga az edzés. Az Omegawave használata lehetővé teszi, hogy a kapott adatok alapján maximalizáld a regenerációt, intelligens módon.

Az Omegawave dinamikus szemlélete forradalmasítja a személyre szabott edzéstervezést, ezzel pedig a fejlődés igazi sorvezetőjévé válik. Nincsenek tévutak, értő használatával mindig csak olyan képességet edzel majd, amit a tested kíván, amire viszont a tested nem hajlandó, a mérés azt is megmutatja. Kíméletlenül tanúskodik, hogy építed vagy lerombolod a testedet. Hallgass a testedre! Ez a legősibb bölcsesség a testedzés történetében.