A BODYMAPPING GYEREK OKTATÓI KÉPZÉS BEMUTATÁSA

A 2×2 napos képzésen kifejezetten a gyerekekre vonatkozóan ismerkedünk meg a BodyMapping szemléletmódjával. A megtanult “szemüvegek” segítségével vizsgáljuk a fizikai, testi eltéréseket a mozgást, a test struktúráját, a szegmentális és a kötőszöveti összefüggéseket, az izomláncokban keletkező zavarokat, a faszciális mátrix jelzéseit, külön figyelmet fordítva a hegekre.

A képzés leírása

A kurzuson egy olyan szemléletet sajátíthatsz el, amelynek gyakorlati alkalmazása során könnyebbé válik…

  • felismerned a gyerekek problémáját,
  • észrevenned a problémák, tünetek közti összefüggéseket,
  • rendszerezned a korábbi tanulmányaidat,
  • alkalmaznod a gyakorlatban az elméleti tudásod és ismereted,
  • felépítened az edzéseket, foglalkozásokat, vagy terápiás terved.

Ha gyerekekkel foglalkozol, vagy szeretnél foglalkozni a jövőben, hatékonyabb, sikeresebb és magabiztosabb szakemberré válhatsz, legyél akár edző, gyógytornász, sport- vagy gyógymasszőr, AMM terapeuta, manuálteraputa, ez a kurzus Neked szól!

A képzés instruktora

Csíky Ferenc – rehabilitációs szakember

Hatvani Dorottya – gyógytornász, TSMT terapeuta

A képzéssel járó előnyök
A képzés teljesítése

Gyógytornászként többször szembesültem azzal, hogy a mozgásszervi panaszokat nem lehet testtájakra lebontva kezelni. Sokat hallunk napjainkban az ún. holisztikus látásmódról, amikor is a testre egészként tekintünk és figyelembe vesszük a páciens érzelmi, fizikai és szociális állapotát is. Olyan szemléletmóddal ismerkedhettem meg, amely megfelel a holisztikus szemléletnek és ezáltal hatékonyabbá teheti a későbbi munkámat. A kurzus segítséget nyújt ahhoz, hogy az eddig tanultakat egységes rendszerbe foglaljuk, illetve további információkkal egészítsük ki és azokat a gyakorlatban is alkalmazni tudjuk, mint például az izomláncok-, illetve a fascia rendszerét és azok patológiai elváltozásait, továbbá egyes reflexológiai ismereteket.

dr. Kárpáti Klaudia

gyógytornász, Honvédkórház, Állami Egészségügyi Központ

BodyMapping általános bemutatása

Következő BodyMapping Gyerek oktatói képzések