DSmile Balance Body Tréning

=

típus:

teljesítménynövelő módszer

=

eszközigény:

eszköz használatot igényel

=

fejlesztés típusa:

hazai fejlesztés

=

elsajátítása edzői tapasztalatot igényel:

nem

=

módszer jellege:

inkább gyakorlati

Definíció

A Dsmile Body Balance Tréning olyan interdiszciplináris (tudományközi) rendszeren alapul, amely a maximális sportteljesítmény elérése érdekében kiemelt figyelmet fordít az arc- és a beszédszervi izomzat kondíciójára is. Segítségével indirekt módon állíthatjuk vissza a természetes légzést, és megszüntethetjük a XXI. század jellemző kórtünetét, a szájlégzést, amely a test izomegyensúly-visszaállításának alappillére. Komplex program, amely játékosan, saját határainkat feszegetve ér el látványos és tartós eredményt. Gyermekek és felnőttek számára egyaránt hatékonyan alkalmazható.

Bemutatás

A Dsmile Body Balance Tréning magyar és angol kutatói, orvosai és szakértői kifejlesztették a nemzetközileg is egyedülálló, komplex tréningprogramot, amely optimalizálja a légzés-, a nyelés- és a testtartás funkcióit, ezáltal javítja szervezetünk anyagcsere-folyamatait. A működési elvek indirekt módon történő újraindításával (egyszerű elemek alkalmazásával) helyreállítja a test izomegyensúlyát.

Aktív instruktorok
Kialakulás, történet

Az elmúlt években számos nemzetközi kongresszuson és konferencián azt tapasztaltuk, hogy felmerült az igény a teljes körű egészségügyi kezelésekre. Ebben a szellemben világszerte folyamatosan alakulnak szakértői team-ek, és egyre több komplex tréningprogrammal is találkozhatunk. Ezek lényege, hogy több terület fut össze egy terapeuta kezében. Ilyen a Dsmile Body Balance Tréningprogram, amely már nemzetközi viszonylatban is egyre több elégedett résztvevőt számlál, továbbá külföldön is érdeklődnek a program iránt.