FMS I és FMS II szakértői képzések

Az R-med Akadémia és a 360shop rendezésében!
A két kurzus egyszerre is elvégezhető!

Tudni szeretnéd mennyi a pontszámod?

FMS szakértők, országszerte. Keresd a szakértőket!

FMS termékek szakértőknek

Mérj, korrigálj és vezesd vissza tanulóid az edzésbe!

Mi az FMS?

A Funkcionális Mozgásminta-Szűrés elvégzésével gyorsan meggyőződhetünk arról, áll-e fenn potenciális kockázat, ha az egyén mozgásmintája korlátozott vagy elváltozásokat mutat. A hagyományos edzések során ezek a jellegzetességek gyakran rejtve maradnak. A Szűrő alkalmas a sportági felmérések finomítására is.

 

Javítja a funkcionális sportteljesítményt.

 

Segít csökkenteni a sportsérülések potenciálját.

 

Egyszerű pontozási rendszert kínál a sportoló/ügyfél mozgásának felmérésére.

 

Egyszerűen elvégezhető sportolói, sportorvosi és általános fitnesz területen is.

 

Azonosítja a fizikai aránytalanságokat vagy a gyenge láncszemeket.

 

Egyszerű javító gyakorlatok segítségével rehabilitálja az aránytalanságokat, megerősíti a gyenge láncszemeket.

Képzéseink

=

Az edzők számára lehetőséget nyújt az edzésprogramok magasabb szintű személyre szabására és ezzel jobb sportolói (vagy ügyfél-) eredmények elérésére.

=

Világossá teszi mind az edző, mind a sportoló/ügyfél számára a mozgás minőségi, illetve mennyiségi mutatói közötti különbséget.

=

Lehetőséget nyújt a sportági, az erőnléti, a személyi edzők és a fizikoterapeuták számára, hogy azonosítsák a fennálló potenciális sérülési tendenciákat és statisztikákat, mivel ezek kapcsolatban állnak a nem-kontaktos sérülések megelőzésével.

=

Képessé teszi az edzőket a mikrotrauma, valamint a krónikus sérülések lehetséges ok-okozati összefüggéseinek felismerésére, a mozgásbeli aszimmetriák vonatkozásában.

GROUND FORCE METHOD

Ground Force Method célja, hogy megtanuld, hogyan eddz a saját testeddel – hatékonyabban, játékosabban és okosabban. A GFM több száz funkcionális gyakorlata a mozgás örömére épít. Ez azért óriási dolog, mert ma minden edzőnek versenyeznie kell az élvezetes, de hatástalan „edzésmódszerekkel” és rezegtető masinákkal – ez pedig nehéz verseny. Ám a GFM játékos gyakorlataival edzőtermed végre versenyezhet bármivel – hatékony, de tényleg élvezetes edzéseket tarthatsz.

TERMÉKEK

Y Balance teszt eszköz
.

FMS Teszt Csomag
.
Gray Cook korrekciós gumiszalag 

Club swinging essentials – DVD és könyv