A GROUND FORCE METHOD 1 OKTATÓI KÉPZÉS BEMUTATÁSA

Tanuld meg tanítani a GFM rendszerét! Lehetsz Crossfit, Kettlebell, Funkcionális vagy éppen erőedző –, a GFM programot az edzésrendszeredre szabhatod, és tanulóid edzéseit biztonságosabbá és élvezetesebbé teheted.

A képzés leírása

A GFM Level 1 képzés bemutatja a rendszert, hogy hogyan eddz a saját testeddel – hatékonyabban, játékosabban és okosabban. A gyakorlatokat logikai sorrendbe rendezi, progressziókat határoz meg – melyek mind az emberi test funkcionális mozgásmintáin alapulnak.

A képzés instruktora

Egyházi Gábor – GFM vezető oktató, SFG1, FMS1-2 szakértő, SMR szakértő, Kaatsu specialista, gyógymasszőr, rehabilitációs edző

Bemutatkozás

A mozgás mindig is életem meghatározó része volt. 1999. óta foglalkozom gyógymasszírozással és bioenergetikával. 2009-ben ismerkedtem meg a kettlebell-el, Csíky Ferenc barátom révén. Elvégeztem az RKC, később SFG instruktori, Kinesiology Tape, SMR, FMS és Ground Force Method kurzusokat. 2016. januárjától Adolf Alberttől (ő a továbbiakban a nemzetközi GFM szervezésén dolgozik) átvettem a magyarországi Ground Force Method operációs vezetését, irányítását.

 

A képzés programja

A Level 1 képzés egy 12 órás program, melynek során a következőkkel fogsz megismerkedni:

– GF Exploration (GFE)
– GFM játékok
– A rendszer koncepciója, módszertana és filozófiája
– Mozgások tanítása és mozgástervezés
– Programtervezés, progressziós/regressziós tervek készítése
– Egy edzés összeállítása
– A GFM instruktori képzéshez tartozik egy 120 oldalas instruktori kézikönyv és közel 60 percnyi letölthető videó az ismétléshez és a további fejlődéshez.

A képzéssel járó előnyök

– Hirdetheted a saját óráidat, programjaidat vagy edzőtermedet a GFM névvel és logóval.
– Hatalmas mennyiségű információt, videókat és további segédanyagokat kapsz a programjaidhoz.
– Egyéni vagy csoportos órákat tarthatsz.

A képzés teljesítése

A képzés végén található egy teszt. Amennyiben ez sikerül, GFM Level 1 instruktorrá válsz. Amennyiben nem sikerül, instrukciókat kapsz arra, hogy miként végezheted el újra a tesztet egy videó segítségével.

Rengeteg hasznos információval gazdagodtam a képzés során. Biztos vagyok benne, hogy a csoportos edzéseim sokkal jobbak lesznek.

Szarka Róbert

Számomra megérte, kiderült, hogy sok mozdulatot és gyakorlatot már használtam, de így rendszerezve, biztosan jobban fogok fejlődni én is és a diákjaim is.

Matl Attila

Átfogó, természetes, mozgásos, rendkívül gyakorlatias rendszer, mely önmagától érthetődik anatómiai alapokkal. Színvonalas, összefogónak találtam az oktatást. Jó hangulatú, minőségi oktatás volt.

Laukó Nóra

Ground Force Method általános bemutatása

 

Következő Ground Force Method 1 oktatói képzések