Gymnastics Method

=

típus:

funkcionális edzés

=

eszközigény:

nem igényel eszközt

=

fejlesztés típusa:

hazai fejlesztés

=

elsajátítása edzői tapasztalatot igényel:

igen

=

módszer jellege:

inkább gyakorlati

Definíció

A Gymnastics Method egy olyan edzésmódszer, mely a szertorna komplex mozgásanyagát használja fel az erő, testtudat és esztétikum felépítésére.

Bemutatás

Gymnastics Method egy olyan edzésmódszer, mely a szertorna komplex mozgásanyagát használja fel az erő, testtudat és esztétikum felépítésére. Kevés ember van, akinek nem ragadja meg figyelmét a tornászok fizikuma, ereje és kifinomult testtudata. Egyes mozdulatok szinte lehetetlennek tűnnek a más sportágat űzők, illetve a hétköznapi emberek számára, de a téveszme, hogy az erő és testtudat e szintje elérhetetlen, mára megdőlt. A tudás, ami eddig a tornaműhelyekben volt eltitkolva, mostantól az edzőtermekben is elérhető minden mozogni vágyó számára. A Gymnastics Method rendszer a lehető legalaposabb fokozatossággal építi fel a különböző torna erőelemeket, és képzett instruktorokkal csoportos és személyi edzés formájában teszi lehetővé elsajátításukat.

Ez az edzésmódszer egyedülálló a funkcionális edzésmetodikák területén, mivel a szertorna mozgásanyagával rendszer szinten eddig senki nem foglalkozott.

Gymnastics Method edzésfolyamatot minden tanulónál állapotfelmérő teszttel és anamnézissel kezdünk. Az esetlegesen felmerülő problémákra mindenkinek egyénre szabott korrekciókat adunk. A közös munkát precíz ízületi előkészítéssel folytatjuk, majd miután minden területet megfelelően mobilizáltunk és stabilizáltunk, az alaperő felépítésével foglalkozunk. Minden előkészítő és alapgyakorlatnál különböző szinteket kell elérni, amiket teljesítve minden tanuló egyénre szabott edzéstervvel folytathajta munkáját a haladó erőelemek felé.

Aktív instruktorok

ELÉRHETŐ KÉPZÉSTÍPUSOK