MIÉRT KAATSU?

HIHETETLENÜL GYORS EREDMÉNY
Pár nap alatt érezni, és
néhány hét alatt már látható változás!

MIÉRT KAATSU?

IDŐSEBBEK IS ELKEZDHETIK
Japánban a foglalkozás nagyobbik részét
orvos írja fel, mégpedig 70 év feletti embereknek!

MI AZ A KAATSU?

A KAATSU foglalkozás során
jellemzően a saját tested,
gumiszalagot vagy kis súlyt használsz.

MIÉRT KAATSU?

HIHETETLENÜL GYORS EREDMÉNY

Pár nap alatt érezni, és néhány hét alatt már látható változás. Nem véletlen, hogy olimpiai aranyérmesek, világbajnokok használják napi szinten a KAATSU módszert.

KUTATÁSOK IGAZOLJÁK

Nem árulunk zsábamacskát. Közel 40 év kutatási igazolják az állításaink melyek a KUTATÁS menüben találhatók meg.

IDŐSEBBEK IS ELKEZDHETIK!

Talán meglepő állítás, de Japánban a napi 300.000 KAATSU foglalkozás nagyobbik részét orvos írja fel, mégpedig 70 év feletti embereknek.

MINIMALIZÁLJA AZ EDZÉSKOCKÁZATOT!

A KAATSU foglalkozás során jellemzően a saját tested, gumiszalagot vagy kis súlyt használsz. De ne becsüld le sem az eredményt amit a módszer ígér, sem az edzés nehézségét.

LOKÁCIÓK


A térképre kattintva a magyarországi KAATSU lokációkat találod meg. Az itt látható lokációkon minden esetben csak KAATSU SPECIALIST vizsgát tett szakemberek dolgoznak, akik a Japán Kaatsu Specialist képzés anyagával megegyező tudást sajátítottak el.

DIVÍZIÓK

TRAINING SPOT

Japánban naponta közel 300.000 kezelést végeznek KAATSU Specialist végzettséggel rendelkező egészségügyi és fitnesz szakemberek. Itt találod meg a KAATSU TRAINING lokációk listáját.

MEDICAL

A KAATSU orvosi kutatása közel 50 éves múltra nyúlik vissza. Itt találod a Kaatsu Medical partnereink listáját.

KAATSU WELLNESS

A KAATSU szolgáltatások zászlóshajója, ahol nem csak a szolgáltatás, de a design is Japánt idézi. A helyszínen Kaatsu Master gépeket használunk. Kaatsu Wellness partnereink listájáért klikkelj ide.

BIZTONSÁGOS

Japánban eredményesen használják az 1970-es évek óta, olimpikonok felkészítésére, rehabilitációra, regenerációs eljárások részeként.

TESTKOMPOZÍCIÓ

Szeretnél gyorsan változtatni a testkompozíciódon? A KAATSU edzés ebben segít, de figyelem, a sikerért itt is meg kell dolgozni!

KÉPZÉS ÉS KUTATÁS

TUDOMÁNYOS KUTATÁS

A képre kattintva megtalálható a KAATSU és Blood Flow Restriction kutatások legjava, letölthető formátumban.

SPECIALIST KÉPZÉS

Ismerd meg a milyen előnyökkel jár a KAATSU Specialist képzés. Tanuld meg, és alkalmazd a KAATSU módszert!

Cikkek

Déjá vu, Misty Hyman edzése visszatért

Az 1990-es években Arizonában a kétszeres ’Az Év Gimnáziumi Úszója’-nyertes Misty Hyman nagy gumiszalagokat kezdett használni a combjain és a felkarjain edzője, a Hírességek Csarnokába tartozó Bob Gillette felügyelete alatt. Gillette innovatív...

KAATSU egyetemi szintű focisták esetében

Sten Stray-Gundersen, egy egyetemi szintű csapat védője, erősebb és fittebb, mint focista karrierjében eddig bármikor. Idén nyáron megosztotta velünk a különféle KAATSU edzés protokolljait. Minden gyakorlatot egy alapos KAATSU Cycle bemelegítést követően...

RÓLUNK MONDJÁK

A gerincbetegések rehabilitációja során nagyon fontos igény,  hogy a páciens az aktivitási program korai szakaszában is fent tudja tartani izomerejét, állóképességét.
A KAATSU használatával az edzettségi állapot fenntartható, ami gyorsabbá és hatékonyabbá teheti a rehabilitációs programot.

Dr. Erbszt András

gerincspecialista Doctorfit Gerincambulancia

Gyógymasszőrként, Kinesiology Tape terapeutaként és a Dr.Fit Gerincambulancia rehabilitációs edzőjeként  tapasztalatom az, hogy a frissen műtött betegek gyógyításában nagy szerep jut a Kaatsunak. A porckorongsérv fájdalmas mivolta miatt, az emberek félnek bármilyen súly emelésétől  a Kaatsunál erre nincsen szükség, hiszen szabad testsúllyal, illetve a GFM alaptechnikáit is alkalmazva látványos sikereket értünk el.

Egyházi Gábor

SFG1, FMS szakértő, GFM vezető instruktora, Titan Kettlebell Budapest vezetőedzője

3 hetes alapozás alatt sérülésveszély nélkül hatalmas erőnövekedést sikerült elérni a játékosoknál a KAATSU segítségével.

Vincze Gergő

Szolnoki Vizilabda Sport Club erőnléti edzője

Project Details:
Skills: