BEMUTATKOZIK A MACEBELL

A hírhedt indiai birkózók ősi erőfejlesztő eszköze már bizonyított. Használata nemcsak élmény, hiszen hatékonyan fejleszti számos képességünket. A nyers erőt ugyanúgy, mint a flexibilitást, a koordinációs- és ritmusérzéket, a testtudatot… Forgatásának elsajátítása nem könnyű, de megéri a befektetett munkát.

Egyedülálló módon egységes progressziót hoztunk létre. Erő az egészség oldalán. Ez az egyedi megközelítés szavatolja, hogy biztonságosan lehessen alkalmazni és ne csak a fizikai teljesítményben és erőfejlesztésben profitáljanak a használói. Miközben erősödünk, egészségünk és a minőségi mozgás érdekében is határozott lépéseket teszünk.

BIZTONSÁG A MACEBELL-EDZÉSBEN

A Macebell gonosz is tud lenni. Legfőbb előnye – ormótlansága -, legfőbb hátránya is egyben. Használatának megtanulása közben az eszköz egyedi egyensúlya, vagy inkább annak hiánya, ellenünk dolgozhat. Ezért különösen fontos, hogy néhány szabályt betartsunk edzés közben:

  • Ragaszkodjunk a fokozatossághoz, e kézikönyvben vázolt progresszióhoz. Ha így teszünk, még akkor sem veszélytelen a Gada használata. Legyünk türelmesek!
  • Fáradtan, kimerülten ne használjuk!
  • Ha figyelmünk lanyhul, vagy nem tudunk az aznapi edzésre ráhangolódni, azonnal hagyjuk abba az edzést vagy bele se kezdjünk!

MACEBELL OKTATÓI KÉPZÉS

A buzogányok királya a Macebell. Értő kezekben a fogáserő-fejlesztés és mobilitás tökéletes eszköze, avatatlan kézben viszont ellenünk fordulhat. Forgatásának elsajátítása érdekében átgondolt progressziót hoztunk létre, mely messzemenően támogatja a biztonságos és fokozatos gyakorlattanulást. Képzésünkön mindezt átadjuk a leendő Macebell Instruktoroknak, hogy ők is biztonsággal adhassák át majd tanítványaiknak.

10 OK, HOGY HASZNÁLD A MACEBELLT

Töltsd le ajándék tanulmányunkat!

TERMÉKEK

STEEL MACEBELL

TÖLTHETŐ MONSTER MACEBELL