=

típus:

állapotfelmérő módszer

=

eszközigény:

eszköz használatot igényel

=

fejlesztés típusa:

licensz program

=

elsajátítása edzői tapasztalatot igényel:

igen

=

módszer jellege:

inkább elméleti

AZ OMEGAWAVE

Az Omegawave personal és professional eszközei és applikációi ma már nélkülözhetetlenek a profi sportolók felkészítésében, és nagy segítséget nyújtanak akár az amatőr sportolók felkészítésében is. A gyors, 4 perces méréssel fel tudjuk mérni a sportoló jelenlegi készenléti fokát, mellyel meg tudjuk határozni az adott napra adagolt edzés-stimuláció fajtáját, volumenét és intenzitását.

Az Egyéni Omegawave ideális olyan sportolók számára, akik olyan magas teljesítményt igénylő sportokat űznek, vagy tevékenységeket végeznek, mely kimeríti a központi idegrendszerüket. A rendszerünk objektív válaszokkal szolgál számos olyan kérdésre, mely az edzés és az életmód kapcsán felmerülhet: Mennyire sikerült regenerálódnom a legutóbbi edzés óta? Mekkora volumenre és intenzitásra áll ma készen a testem?

Egy 4 perces, pihenés közben elvégzett mérést követően a program grafikus formában mutatja meg, a tested miként reagált a korábbi stresszre és erőfeszítésre. Ez az eredmény létfontosságú segítséget nyújt a következő edzésed megtervezése és optimalizálása kapcsán.

OKTATÓI KÉPZÉS

AZ OMEGAWAVE OKTATÓI KÉPZÉS BEMUTATÁSA

Omegawave – több, mint technológia!

A képzés programja

A képzés során megismered az Omegawave filozófiáját, az applikáció méréseinek értelmezését , és képes leszel arra, hogy hatékony, biztonságos edzéseket vezess akár akkor is, ha a napi terv és a mérés eredménye konfliktusban állnak egymással.

A képzés leírása

Hogyan tudjuk a minimális befektetéssel az optimális eredményt elérni? A sportoló készenléti foka folyamatosan változik, az adott napra előre eltervezett edzés lehet a szezon legjobb edzése, vagy okozhat olyan sérülést, ami az egész szezonra kiható sérülést produkál. Mi alapján döntsük el tehát, hogy mi az a terhelés, amit az adott napon alkalmaznunk kell?

A megfelelő időben, helyes adagban alkalmazott edzésstimulus a hatékony edzéstervezés magasfokú ismeretét jelenti. Tudni, hogy ma milyen volumenű, intenzitású és jellegű edzésre reagál legjobban a sportoló egy hosszú és eredményes karriar záloga lehet.

A képzéssel járó előnyök

Képes leszel:

  • Edzéstervezésre a kezdőtől az olimpikonig.
  • Felismerni a túl vagy éppen aluledzés jeleit.
  • Kiválasztani a megfelelő időpontot a kritikus edzésváltozók fejlesztésére.
  • Megállapoítani a helyes volument, intenzitást.
  • Megismered a fluid periodizációs alapelveket és képes leszel rövid és hosszútávú tervek készítésére.
  • Az edzéstervezésben rejlő konfliktusok feltárására.
Mit kapsz a képzés során?
  • Munkafüzet
  • Gyakorlati útmutató az edzéstervezéshez
  • Tesztelés alapok
  • Omegawave magyar kézikönyv

PROGRAMOK