OmegaWave

=

típus:

állapotfelmérő módszer

=

eszközigény:

eszköz használatot igényel

=

fejlesztés típusa:

licensz program

=

elsajátítása edzői tapasztalatot igényel:

igen

=

módszer jellege:

inkább elméleti

Definíció

Az Omegawave personal és professional eszközei és applikációi ma már nélkülözhetetlenek a profi sportolók felkészítésében, és nagy segítséget nyújtanak akár az amatőr sportolók felkészítésében is. A gyors, 4 perces méréssel fel tudjuk mérni a sportoló jelenlegi készenléti fokát, mellyel meg tudjuk határozni az adott napra adagolt edzés-stimuláció fajtáját, volumenét és intenzitását.

Bemutatás

Az Egyéni Omegawave ideális olyan sportolók számára, akik olyan magas teljesítményt igénylő sportokat űznek, vagy tevékenységeket végeznek, mely kimeríti a központi idegrendszerüket. A rendszerünk objektív válaszokkal szolgál számos olyan kérdésre, mely az edzés és az életmód kapcsán felmerülhet: Mennyire sikerült regenerálódnom a legutóbbi edzés óta? Mekkora volumenre és intenzitásra áll ma készen a testem?

Egy 4 perces, pihenés közben elvégzett mérést követően a program grafikus formábanmutatja meg, a tested miként reagált a korábbi stresszre és erőfeszítésre. Ez az eredmény létfontosságú segítséget nyújt a következő edzésed megtervezése és optimalizálása kapcsán, és az alábbi információkat tartalmazza:

  •  Az Edzésképesség Ablakai TM Állóképességre, Gyorsaságra & Robbanékonyságra, Erőre, Koordinációra & Készségre
  •  Edzési pulzustartományok
  •  A központi idegrendszer elemzése
  •  A keringési rendszer elemzése
  •  Az anyagcsere rendszer elemzése
Aktív instruktorok
Használata