AZ OXYGEN ADVANTAGE OKTATÓI KÉPZÉS BEMUTATÁSA

Az Oxygen Advantage és Patric McKeown elindítja Magyarországon az Oxygen Advantage képzését, edzőknek, sportszakembereknek, sportolóknak, rehabilitás szakembereknek.

A képzés leírása

Javuló regeneráció? Jobb minőségű alvás? Csak akkor olvasd tovább, ha nem szeretnéd ezeket birtokolni.

Képzés a jobb légzésért, nagyobb teljesítményért, hatékonyabb regenerációért. A rövid program során betekintést kapsz a világ egyik leghatékonyabb légzésjavító módszerébe.

A képzés programja

A képzés két napos, elméleti és gyakorlati blokkokból áll. A két nap folyamán megismered az Oxygen Advantage filozófiáját, a gyakorlás alapját képező biokémiai alapokat, foglalkozunk a helyes gyakolási frekvencia és intenzitás kérdéseivel.

Kiknek szól a képzés?
  • Fitnesz és funkcionális trénerek
  • Személyi edzők
  • Yoga és Pilates edzők
  • Sportági szakedzők
  • Bárki, akit érdekel a teljesítménye fokozása
A képzés vezetője

Az előadó – Patrick McKeown

A nemzetközi bestseller szerző és a mester oktató, Patrick McKeown az Oxygen Advantage® technika és az Oxygen Advantage®  magyarul a légzés ereje –  könyv szerzője. Az elmúlt 15 évben több mint 7000 embert képzett a világon speciális légzéstechnikájával. A késleltetett tejsav és a fáradtság, a jobb aerob kapacitás, a tüdőkapacitás és pszichológiai felkészültség  növelése, illetve a sérülési kockázatok csökkentése azok az előnyök, melyet a módszer ígér. Akár hétvégi harcos vagy olimpiai sportoló vagy, Petrick McKeown egyszerű, gyors és biztos úton tanítja meg a sportteljesítmény forradalmi fejlesztését, a légzésen keresztül…Patrick McKeown A Buteyko Clinic alapítója, Professzor Konstantin Buteyko tanítványa.

Egyéb feltételek

A sikeres vizsgázók éves díja 75 EUR, amelyet a kiegészítő támogatásért fizetnek, amellyel megjelennek az Oxygen Advantage honlapon, mint szakértők.

Oxygen Advantage általános bemutatása

Következő Oxygen Advantage oktatói képzések