Oxygen Advantage

=

típus:

teljesítménynövelő módszer

=

eszközigény:

nem igényel eszközt

=

fejlesztés típusa:

licensz program

=

elsajátítása edzői tapasztalatot igényel:

nem

=

módszer jellege:

inkább gyakorlati

Definíció

Forradalmi légzéstechnika amely drámaian képes a sport teljesítményed és a regenerációd javítani.

Bemutatás

Ki ne szeretne egészségesebb, fittebb és karcsúbb lenni! Az általános erőnlét és az egészség megőrzésének és javításának azonban a közismert, mindennapi gátló tényezők mellett van egy gyakori, ám a nagyközönség előtt mégis szinte ismeretlen akadálya: a krónikus túllégzés. Tudtunkon kívül kétszer-háromszor annyi levegőt lélegzünk be, mint amennyire szükségünk lenne – ez pedig nemcsak hogy rosszabb átalános állapothoz, de olyan egészségügyi problémák kialakulásához vezet, mint az asztma, a szorongás, a krónikus fáradtság, az álmatlanság, az elhízás.

PATRICK MCKEOWN légzéskutató az általa kidolgozott alapelvek és gyakorlatok alkalmazásával ezreknek segített már sportteljesítményük és egészségi állapotuk javításában. Ő maga is így küzdötte le az asztmáját és az alvás közben jelentkező rendellenes légzését. Módszerét szüntelenül tökéletesíti és bővíti, s gyakran tart előadásokat szülőhazájában, Írországban, Európában, Észak-Amerikában és Ausztráliában arról, hogyan lehet a légzés segítségével kiaknázni a mindannyiunkban ott rejlő potenciált.

Akár maximális teljesítményre törekvő élsportoló, akár jobb erőnlétre és egészségre vágyó átlagember vagy, a könyvben ismertetett légzőgyakorlatokkal

• maximalizálhatod bármely fitneszprogram előnyeit;
• szimulálhatod a nagy magasságban végzett edzést a sportteljesítményed fokozása érdekében;
• javíthatsz az alvásod minőségén és a koncentrációs képességeden;

ELÉRHETŐ KÉPZÉSTÍPUSOK