PWRON

=

típus:

funkcionális edzés

=

eszközigény:

nem igényel eszközt

=

fejlesztés típusa:

hazai fejlesztés

=

elsajátítása edzői tapasztalatot igényel:

igen

=

módszer jellege:

inkább elméleti

Definíció

PWRON = Csoportos Program tervezés

Bemutatás

A PWRON abszolút újdonság a piacon. Olyan hiánypótló képzés, amire egyértelműen szükség volt már. A képzés során több évtizedes,  az egyéni versenyzők és sportolók felkészítése, valamint csapatsportok területén szerzett szakmai tapasztalatainkat is megosztjuk az edzőkollégákkal.

A képzés nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy valaki a már meglévő ismereteit összerendezze, vagy akár olyan információkkal egészítse ki, amelyek egyértelműen új lehetőségeket adnak a kezébe.

A PWRON képzés anyaga, akár az életünk, az edzők igényeinek, és a sporttudományi tapasztalatoknak megfelelően fejlődik tovább. A PWRON alapképzésre több speciális, kiegészítő képzés is épül.

A két napos képzés során a különböző sportágakat képviselő  edzők egy igazán átfogó anyagot kapnak. Az edzői munka lényegi alapjaira építve, áttekintjük az emberi test működését, sorra vesszük a biomotoros képességeket és az energiarendszereket, valamint  kiemelt figyelmet fordítunk a felmérésekre, továbbá az egyéni és a csoportos  edzéstervezésre.

Aktív instruktorok
Kialakulás, történet

A PWRON egy olyan hazai fejlesztésű program, melyet Lakatos Péter és Stefanovics József jegyez. Mindketten tapasztalt edzők, legyen szó akár labdasportokról, küzdősportolók versenyfelkészítéséről. A hosszú évek alatt felhalmozott tudást próbálja a két szakember átadni érthető módon, azonnal használható tudást kínálva a részvevőknek.