STRONGFIRST

AZ ERŐ ISKOLÁJA

STRONGFIRST

AZ ERŐ ISKOLÁJA

MIÉRT KÜLÖNLEGES A STRONGFIRST MÓDSZERE?

A Kettlebell edzés alapjai gyorsan elsajátíthatók és azonnal érezhető előnyökkel jár. Pár edzés után máris érzed, hogy könnyedebben mész fel a lépcsőn, a bevásárlás utáni cipelés sem fáraszt ki olyan egyszerűen, és még a nap végére is marad energiád. Oktatóink profik, akik nem csak remek instruktorok, de mindannyian gyakorló kettlebell atléták is.

MIÉRT VALÓ NEKED IS A KETTLEBELL EDZÉS?

ERŐSÖDNI SZERETNÉL?

A StrongFirst Kettlebell bizonyítottan segít ezen a gondon. Rengeteg nemzetközi szinten is jegyzett top atléta használ kettlebellt, a mi módszerünk szerint.

A NAP VÉGÉRE FÁRADT VAGY?

Az edzés célja a tartalékok képzése. Azon vagyunk az edzések során, hogy az edzésen fáradj el, ne mindennapokban!

SZERETNÉL FOGYNI?

A kettlebell edzések fokozatosan nehezedők, és figyelembe veszik a személyes céljaid. A tanulóink jelentős része azzal fogyási céllal látogat meg minket, és örömmel veszi a gyors átalakulást.

VALAMI NAGY FELADATRA KÉSZÜLSZ?

Esküvő? Osztálytalálkozó? Spartan race? Jön a nyár? Nem probléma. Az edzéseinken jó hangulatban és egyre nehezedő terheléssel találkozol, és pár hónap alatt a korábban lehetetlennek hitt akadályokat is könnyedén veszed.

KEZDŐKNEK IS?

Ne gondold, hogy nem vagy képes rá. Ne hidd, hogy nem vagy elég fitt az edzéshez. Nem is kell, hogy az legyél. Majd itt leszel fitt, a profi Strongfirst oktatók segítségével.

NŐKNEK IS?

Te is elhitted, hogy a nők csak mini súlyokkal edzhetnek? Vajon mennyi volt a súlya annak a csomagnak, amit legutóbb a bevásárlásodnál cipeltél? Hányszor kellett a gyermeked naponta felemelned? Mi az életre készítünk fel!

OKTATÓI KÉPZÉSEK

Nagyon hatékonynak tartom a Kettlebellt, jó pulzusfelvivő, kitűnő zsírégető kiegészítője a cardio edzésnek. A csapatom férfitagjai egyből megszerették, és még most is gyakran edzenek vele.

Béres Alexandra

A kettlebell olyan távlatokat nyitott az erő-állóképesség fejlesztése terén, melyet álmomban sem mertem gondolni. A KSI judo szakosztálya teljesen új alapokra helyezte a szokásos téli alapozását, és mondhatom, látványos eredményeket értünk el.

Pánczél Gábor
Baczkó Bernadett edzője

Amilyen egyszerű az eszköz olyan széles a felhasználási területe. Talán nincs is olyan képesség amelynek a fejlesztésére ne lenne alkalmas. A legszembetűnöbb hozadéka a hatalmas erőnövekedés jelentős izomtömegnövekedés nélkül ami a súlycsoportos sportágaknál nagy jelentőséggel bír.

Toncs Péter
Budapesti Honvéd